perjantai 1. marraskuuta 2013

Ompelujumi purettu (Verson puodin karkkikauppa)

Jokainen ompelija on varmaankin kokenut ns. ompelujumin, jonka aikana tuntuee, ettei saa ommeltua. Tuntuu, että kaikki on jo kokeiltu, tuntuu ettei ideoita ole ja tuntuu, ettei oikein kankaatkaan innosta samalla tavalla kuin ennen. Minulla on ollut tälläinen ompelujumi. Ensin ajattelin sen johtuvan siitä, että minulla ei ole nyt aikaa, mutta kun aikaa meni enemmän ja enemmän, niin huomasin, että kyllä minulla olisi aikaa, jos vain halua olisi. Kankaiden yökin oli enkä oikein osannut mitään tilata. Ainoa kangas, jonka tilasin oli Verson puodin oranssi sokerihiiri. Olen siinä mielessä onnellisessa asemassa, että Verson puoti on melkein naapurissa ja voin noutaa sieltä kankaat. Kävin noutamassa sokerihiiri-kangasta ja juttelin omistajan kanssa ompelujumistani. Ja tiedättekö mitä? Sain palan karkkikauppa-joustocollegea. Hän sanoi, että tee siitä mitä ikinä haluat. Pyöräilin kotiin koiran kanssa ja jo matkalla mieli alkoi vilistä ideoita.

Kävin reilu viikko sitten Oulussa kaupungilla ja kokeilin siellä yhtä neuletta, jonka malli oli aika lyhyt ja joka oli edestä lyhyt ja takaa pidempi. Tykkäsin siitä tosi paljon, mutta pihinä ihmisenä en raskinut ostaa sitä. Tuntui, että tästä karkkikauppa-kuosista tulisi ihana sellainen pusero.

Kaavan pohjana käytin joka tyypin raglan-hihaista paitaa. Kauluksen tein summassa.

Kiitos Verson puoti! :)

Kaava: joka tyypin raglanhihainen
Kangas: Verson puoti

Harmittaa, että ulkona on sateista ja harmaata ja sisällä pimeää. En saanut oikein kivoja kuvia otettua. Värit vääristyvät ja tarkkuus on mitä on.2 kommenttia:

  1. Mullekin tuli vihdoin tänään tuo ennakkotilaus (tai olis sen saanut jo maanantaina postista mutten selvinnyt hakemaan) ja yllätyin kyllä kankaan väristä! On minusta aika erilaista kuin verkkokaupan kuva antoi ymmärtää. Mutta eiköhän siitä käyttöön vaatetta saada! :)

    VastaaPoista