tiistai 6. syyskuuta 2011

Kankaita ostamassa

Kävin Metsolassa ostamassa kankaita. Siellä on niin paljon vaihtoehtoja, että ei tiedä mitä ostaisi ja miten malttaisi olla ostamatta kaikkia. :)

^Kuvassa on vasemmalta: Metsolan oma frotee musta-valko raidallinen, Metsolan punainen frotee,seuraavana vaaleanpunainen kuviollinen trikoo, jonka valmistajaa en tiedä, sekä oikealla Hilcon ohut maatuska-gollege. Ostin tuota maatuska-kangasta punaisena myös puuvillakankaana.


^Kuvassa kaikki Metsolan omia froteekankaita.

Ostin lisäksi yksivärisiä trikoita ja resoreita.

Näistä kankaista olen jotakin jo tehnytkin ja laitan kuvia niistä myöhemmin. :)

4 kommenttia:

  1. Ihania nuo Metsolan kankaat! Olen haaveillut, etttä joskus pääsisin käymään, nettikauppaa en ole uskaltanut edes vilkaista, etten tuhlaa sinne koko omaisuuttani!!

    Vastavierailulla olen ja lukijaksi mielenkiinnolla jään. Tervetuloa blogimaailmaan, tämä on kivaa :-DD

    VastaaPoista
  2. Kiitos Taija. Metsolan liike on minua "vaarallisen" lähellä. :D

    VastaaPoista
  3. Piti tulla kurkkaamaan kuka meillä niin reippaasti kommentoi, kiva kun löysit blogiini! =)

    Tuota numerokangasta myy/myi Ikasyr, olisko se JNY:n kangas..?! Ihania ompeluksia/mekkoja noissa uudemmissa postauksissa! Nami!! Ja mikä ompelukone.. kotona on 60-luvun Huski, vielä lapsena 80-luvulla se näytti ihan oikealta koneelta kun äiti sillä hurruutteli, mutta nyt se vetää suupielet kyllä hymyyn, samanlaista pyöreyttä ja sympatiaa kuin vanhoissa autoissa. <3 Toivon saavani sen joskus ompeluhuoneeseeni koristeeksi, vielä sillä kuitenkin voi ommellakin!

    VastaaPoista
  4. Tiina: en muista yhtään, että minkä valmistajan tuo numerokangas oli. Oli metsolassa kuitenkin alessa. :) Kiitos kehuista. Ihan aloittelija olen vielä, mutta tosi innostunut. :)

    VastaaPoista